MY KEY TO SUCCESS IS MY DIGITAL BALANCE adlı eTwinning projemizde öğrencilerimizin "zamanı etkin, disiplinli ve verimli kullanma becerisi kazandırma '' çalışması

Okulumuz rehber öğretmeni Derya ÇİM tarafından kuruculuğu yapılıp yürütülen MY KEY TO SUCCESS IS MY DIGITAL  BALANCE adlı eTwinning projemizde öğrencilerimiz "zamanı etkin, disiplinli ve verimli kullanma becerisi kazandırma ''konulu etkinliğinde öğrencilerimiz ısınma oyunu olarak birlikte tangram oyunu oynayarak çalışmaya başladılar. Öğrencilerimiz bireysel olarak, zamanlarını etkin, disiplinli ve verimli kullanmak için saatleri belirterek bir günün planı çizdiler. Daha sonra ortak bir şablon hazırlayıp saatleri yazarak bir zaman yönetimi planı tasarladılar.

24-02-2024