MY KEY TO SUCCESS IS MY DIGITAL BALANCE adlı eTwinning projemizde öğrencilerimizin "13 Şubat Güvenli İnternet Günü'' çalışması

Okulumuz rehber öğretmeni Derya ÇİM tarafından kuruculuğu yapılıp yürütülen MY KEY TO SUCCESS IS MY DIGITAL  BALANCE adlı eTwinning projemizde öğrencilerimiz, 13 Şubat Güvenli İnternet Günü kapsamında proje ortaklarıyla birlikte hazırlayacakları kodlama çalışması için kendilerine ait sayfayı birlikte kodladılar. Öğrencilerimiz ısınma oyunu oynayarak ve konu hakkında beyin fırtınası yaparak çalışmaya başladılar. Proje ortakları ile birlikte yapılacak olan çalışma tamamlandıktan sonra kodlama çalışmasının tüm bölümlerini kodlayarak farkındalık yaratmak amacıyla okul proje panomuzda sergilediler.

24-02-2024